Bir Deli Rüzgar 2. bölüm fragmanı yayında! Melike ölüyor mu?

Bir Deli Rüzgar'ın 2. bölüm fragmanı çıktı. Tanıtımda heyecan doruğa çıkarken Melike'nin hastanede yattığı görülüyor.

FOX Tv'nin yeni dizisi Bir Deli Rüzgar'ın 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümüyle beğeni toplayan dizide gelecek hafta neler olacağının ipuçları verildi. İlk bölümün sonunda baskın sonucu vurulan Melike Candan'ın yeni fragmanda hastanede olduğu görülüyor. Gelecek hafta neler olacak şimdiden merakla bekleniyor.

Bir Deli Rüzgar 2. bölüm fragmanı

Dizinin işkinci bölümü oldukça heyecanlı geçecek İlk bölümde karaterleri tanıyan izleyicigelecek hafta olayların iyice gelişmesine tanıklık edecek. Vurulan Melike Candan hastaneye kaldırılarak ameliyata alınırken Gökçe ise kendini göstermeye başlamıştır. Öte yandan Uğur, Melike'nin hasta yatağının başında "Başkasına müsaade yok senin cezanda celladın da benim" der...

İlk bölüm özeti

Babasına kavuşabilmek için ünlü olmak isteyen Gökçe, şarkıcı olmak isterken tuvalet görevlisi bir kadınla tanışır. Kimsenin yüzüne bakmadığı bu kadın, zamanının en meşhur assolistlerinden olan şimdi ise unutulmuş Melike Candan’dır. Gökçe’nin yaşadığı talihsiz bir gece sonrası yolları kesişen bu iki kadın birbirlerine sahip çıkarlar. Fakat birbirleri hakkında bilmedikleri gerçekler ilk zararını vermeye başlar. Gökçe, Melike’nin manevi oğlu Tunahan’la sokakta müzik yaparken, Gökçe’yi izleyen gizemli bir delikanlı Gökçe’ye reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Bu teklifle başlayan olaylar Gökçe’nin hayatını değiştirecekken, Melike’nin de geçmişe gömülü sırlarını bir bir ortaya çıkaracaktır. Kimsenin tanımadığı bu delikanlı, Melike’nin baş düşmanıdır. Tek derdi ise geçmişte assolist olabilmek için herkesi yakıp geçen Melike’den intikam almaktır. Gökçe ise bu intikama kurban giderken hayalini kurduğu sahneye ilk adımı atacaktır.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri