Babil neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Sevilen dizi Babil hu hafta ekranlara gelmedi. Babil neden yok? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve kısa sürede çok sevilen Babil bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Babil neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ayrıntılar haberimizde…

Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı Babil, 28 Şubat 2020 Cuma günü yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. 

Herkes sevilen dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını merak ediyor. Dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ile ilgili bir açıklama yapılmazken Suriye’nin İdlib kentinde Türk Askerlerine yapılan hain saldırı sonucunda 33 Askerimizin şehit olması sonrasında böyle bir karar alınmış olabileceği düşünülüyor. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "İdlib'de şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz." İfadelerine yer verildi.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Babil’in yeni bölümü olan 7. Bölüm 6 Mart 2020 Cuma akşamı ekranlara gelecek.

7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zaman Daralıyor. En yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer. İlay, parayı bulup borçlarını ödemeleri için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışır. Hakan’ın Ayşe’ye olan duyguları konusunda ciddi olduğunu fark eden Kudret, Ayşe’yi daha yakından tanımanın yollarını arar. İrfan, Egemen’i yaptığı büyük hainlik karşısında affedebilecek mi? Deniz, bütün bu aksilikler içinde sağlığına kavuşabilecek mi? Babil’de hayat bütün heyecanıyla devam ediyor. 

İŞTE FRAGMANLAR

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri