Atiye Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Netflix' in yeni Türk dizisi olan Atiye'nin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı merakla beklenilen dizi Atiye'nin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman izleyicileri heyecanlandırdı. İşte Atiye dizisinin ilk fragmanı...

ATİYE İLK FRAGMAN

ATİYE DİZİSİ KONUSU NE?

Şengül Boybaş tarafından kaleme alınan “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel ressam Atiye'nin sürükleyici ve mistik hikayesini konu alıyor. Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Anadolu topraklarından geçerek İstanbul'dan Göbeklitepe ve Nemrut'a uzanan bir hikaye anlatan dizide geçmişle gelecek, ruhsal olanla gerçek olan, keşifle dönüşüm iç içe geçiyor.

KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Sevilen ve başarılı oyunculardan olan Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın yer alacak.

NEREDE VE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Merakla beklenilen dizi Netflix'de yayınlanacak. Dizi 27 Aralık 2019 Cuma günü seyircisiyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri