Kiralık Aşk ne zaman başlayacak? Diziye yeni transfer...

Geçtiğimiz yaz ekranlara gelen ve büyük beğeni ile takip edilen Kiralık aşk yeni sezonda da seyircilerle buluşacak. Ekibe dahil olan yeni oyuncu kim?

Kiralık Aşk ne zaman başlayacak sorusu yanıtını buldu...

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizisinin ne zaman başlayacağı hayranları tarafından merak ediliyordu. Ve beklenen tarih belli oldu. Başrollerinde Elçin Sangu ile Barış Arduç'un bulunduğu Kiralık Aşk'ın 23 Eylül'de yeni sezona merhaba diyeceği açıklandı. Dizinin yeni sezonda bir de sürprizi olacak. Sevilen karakterlerden biri diziden ayrılırken yerine yeni bir isim dahil olacak...

Dizinin sezon finali yapmasının ardından dizi ekibinden Yasemin karakterini canlandıran Sinem Öztürk ayrıldı. Bu gelişmenin ardından yeni karakterlerin diziye dahil olacağı belirtildi. Öte yandan Sinem Öztürk'ün dizinin görüntü yönetmeni Bekir Toplar'la daha önceden birlikte olması da ayrılık nedenleri arasında gösterildi.

YENİ SEZONDA KATILAN İSİM KİM?
Sevilen dizi için yeni sezon öncesi farklı iddialar gündeme geliyor. Bu iddialar arasında kadroya yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile tanıdığımız Müjde Uzman'ın da dahil olacağı belirtiliyor.

KİRALIK AŞK'IN KONUSU 
Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer aldığı dizi romantik komedi tarzındadır. Güzel oyuncu Elçin Sangu dizide Defne karakterini canlandırıyor. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır.

Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.


 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri