Bodrum Masalı ilk bölümü ile Kanal D de başlıyor!

Bodrum Masalı dizisini bekleyenler bu akşam tv başına toplanacak

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Bodrum Masalı bu akşam başlıyor.  İzleyicinin merakla beklediği dizi saat 20:00 da kanal D başlıyor. Yapımcılığını TMC Yapım’ın üstlendiği dizide Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen ve Alperen Duymaz başrolleri paylaşıyor. Senaryosunu ise  Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor.
 
Bodrum Masalı konusu 
Ergüven ailesi çok zengin bir hayat yaşarken ailenin babası Evren’in hırsı yüzünden iflasa sürüklenir.  Ailenin tek çıkış yolu Bodrum’a dönüp yıllar önceki hayatlarına geri dönüp hayata başladıkları oteli işleterek her şeye sıfırdan başlamaktır. Bodrum’da yıldız gençlik aşkı ile karşılaşır. Çocuklar ise zengin sevgililerinden uzaklaşmak zorunda kalırlar. Ergün ailesi parasızlıkla bodrumun hiç bilmedikleri yüzüyle karşılaşırlar. Evrenin metresi Gözde’nin evinin karşısına taşınırlar bu durum Erguvan ailesine tehdit oluşturacak gibi.

Bölüm fragmanları...

Oyuncu kadrosu: Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Toprak Sağlam, Serhan Onat, Bora Cengiz, Ezgi Şenler, Serel Yereli, Zehra Yılmaz
Rana

Karakterler:
Faryalı: Kelebek’in ağabeyi. 8 yıl önceki kazadan beri kardeşine babalık da yapıyor. Lisenin ardından çalışmaya başladığı, şimdi patronu olduğu otel için Bodrum’a gelen Evren ve Yıldız, onun canını sıkacak.
Yıldız: Yardımsever ve vicdani değerleri yüksek bir kadın. Çocukları ile arası çok iyi. Karakterindeki falsoları bilse de kocası Evren’i seviyor. Yıllar sonra Bodrum’da o otele dönmek, Yıldız için hayatında ilk kez çalışmak, para kazanmak demek. Üstelik eski sevgilisi Faryalı ile dip dibe…
Evren: Oteller zinciri sahibiyken yanlış yatırımlar nedeniyle neredeyse her şeyini birkaç gün içinde kaybeder. Çevresindeki herkes onu çok çalışkan olarak bilmektedir
Ateş: Adı gibi bir delikanlı, çapkın, kolay sinirlenen, otomobillere meraklı bir yüzücü. Kızlar Ateş’e bayılıyor, o da bunun farkında.
Kelebek: Hem muhteşem yüzmesi hem de uçup konup binlerce iş halledebilmesi nedeniyle herkes ona Kelebek der. Asıl adını kimse kullanmaz. Gelecekle ilgili hiç hayali yok, Su’nun aşkını kazanmak hariç.
Gözde:Evren’in Bodrum’daki metresi olan Gözde'nin bunca yıldır sabırla beklediği, Evren’den tek istediği şey; yeni hayatını onunla kurmak.
Su: Hayat dolu, muzip, eğlenceli ve çok güzel. Erkekler onu çok beğeniyor, onun kalbi ise sadece Cenk için atıyor. Bir keman virtüözü olmak için şimdiden çalışıyor. Bodrum'a geldiği ilk dakikadan itibaren Kelebek'in gönlüne düşen Su, kısa sürede sıkı bir dost olsa da onun bu ilgisine karşılık verip veremeyeceği merak konusu olacak.

Uzay: Yeni neslin kötülük meşalesi onun elinde. Küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş, üvey babası Gönenç’le büyümüş. Müthiş zeki, esprili ve sivri dilli. Alara’nın aşkı yüzünden Ateş’e düşman. Allah vergisi zekasını Ateş ve Alara’nın kavuşamaması için kullanacak.

 Cenk: Su’nun sevgilisi. Su’yu gerçekten çok seviyor, ona karşı hep çok nazik ve düşünceli, her şeyi yapmaya hazır. Fakat yakışıklı, zengin ve ünlü şarkıcı Gül Derin’in oğlu olduğu için kızlar peşinde. 

Aslı: Yaşı küçük ama geçim derdi nedeniyle yıllardır günde 24 saat çalışmaya programlı. Dersleri çok iyi ama onun isteği Bodrum’da pansiyon işletip babasını ve İstanbul’daki ablasını rahat ettirmek.

 Alara: Varlıklı bir ailenin kızı. Babasının prensesi. Alara kimi zaman parası, gücü, kimi zaman da sabrı ve aklı ile Ateş’in yanında yer alacak.

Rana: Alara’nın en yakın arkadaşı, sırdaşı. En büyük zaafı Cenk. Ona olan aşkı yüzünden etrafındakilere kötülük yapmayı, Uzay’ın planlarına alet olmayı bile göze alacak. 
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri