Varlıbaş'tan Bayraktar'a övgü!

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın AK Parti’den Trabzon milletvekili adayı gösterilmesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a bir hediyesi olarak değerlendirdi.Bayraktar’ın İstanbul’da

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın AK Parti’den Trabzon milletvekili adayı gösterilmesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a bir hediyesi olarak değerlendirdi.

Bayraktar’ın İstanbul’da Trabzonlu işadamlarıyla bir araya gelerek bir toplantı yaptığını hatırlatan Varlıbaş “İstanbul’daki toplantıda her türlü siyasi görüşten isim vardı. Bu da Sayın Bayraktar’ın partiler üstü bir isim olduğunu gösteriyor. Herkesi Trabzon paydasında toplayan bir isim” diye konuştu.

Trabzon’un doğup büyüdüğü, hayatının en önemli meziyetlerini kazandığı bir şehir olarak değerlendiren Süleyman Varlıbaş, Trabzon’da önemli çalışmaların yapıldığını ve şehrin iyi yerlere geleceğini söyledi. Trabzon’un çok şanslı bir dönem içinde olduğunu ifade eden Varlıbaş, “TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar milletvekili adayı. Trabzonspor’un eski başkanı ve Devlet Bakanı Faruk Özak’ta yeniden aday. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bölgemizin insanı ve Trabzon’u seviyor. Böyle önemli kişilerin Trabzon’a büyük hizmeti olacak” dedi. Erdoğan Bayraktar’ın TOKİ Başkanlığı döneminde çok önemli işler gerçekleştirdiğini kaydeden Süleyman Varlıbaş, Bayraktar’ın devletçi ve dürüst bir insan olduğunu belirtti.

Erdoğan Bayraktar gibi güçlü bir ismin Trabzon’dan aday gösterilmesinin Başbakan’ın Trabzon’a bir hediyesi olarak değerlendiren Varlıbaş “ Erdoğan Bayraktar’a partiler üstü bir teveccüh var. Geçtiğimiz hafta İstanbul’daki toplantıda AK Partili olmayanlar ağırlıktaydı. Herkesi toparlayan bir etken oldu. İstanbul’da yaşayan Trabzonlu işadamlarının ilgisini tekrar Trabzon’a çekmeyi başardı.

O nedenle herkesin Bayraktar’a destek olacağını düşünüyorum. Sadece işadamları değil, Bayraktar’ın Trabzon’dan aday gösterilmesi İstanbul’daki tüm hemşerilerini de mutlu etti. Çok isabetli bir karar. Bayraktar’ın aday olması Trabzon için çok önemli bir fırsattır” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri