Vakfıkebir Gençlik Merkezi Uzungöl'de

Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Uzungöl'e gezi organize etti.    Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu, yaptığı açıklamada, bölgedeki tarihi ve turistik yerlerin incelenmesi, farklı kültürler hakkında bilgi edinilmesi ve kültür etkileşim

Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Uzungöl'e gezi organize etti.    

Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu, yaptığı açıklamada, bölgedeki tarihi ve turistik yerlerin incelenmesi, farklı kültürler hakkında bilgi edinilmesi ve kültür etkileşimini sağlamak amacıyla Uzungöl'e gezi düzenlediklerini söyledi. 
     
Gençlerin boş zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak ve sınav öncesi moral depolamalarını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Turupçu, ''Gençlere yönelik her hafta sonu etkinlik düzenleyeceğiz. Sanat, spor ve sosyo kültürel yönden gençlerimizi dolu dolu yetiştirmenin uğraşı içindeyiz. Bu bağlamda her yaş grubundan gençlerimizi merkezimize bekliyoruz'' dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri