TTSO’da Son Gelişmeler

TTSO'da 21 Şubat Cumartesi günü yapılacak, Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu seçimleri öncesi; Başkan adayı Suat Hacısalihoğlu haber61.net'in sorularını cevaplandırdı. 14 Şubat'ta yapılan TTSO meslek grupları seçimi sonrası seçilen 94 üyenin oy kullanac

TTSO'da 21 Şubat Cumartesi günü yapılacak, Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu seçimleri öncesi; Başkan adayı Suat Hacısalihoğlu haber61.net'in sorularını cevaplandırdı.

 

14 Şubat'ta yapılan TTSO meslek grupları seçimi sonrası seçilen 94 üyenin oy kullanacağı 21 Şubat'taki seçimlerde; Suat Hacısalioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu ifade etti.

 

Hacısalihoğlu; TTSO'nun Trabzon'un lokomotifi olduğunu belirterek; Seçimlere gösterilen ilginin odadaki gelişimin bir göstergesi olduğunu belirtti.

 

Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada 21 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan oda yönetim kurulu seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayarak “Ben ve arkadaşlarım, geçmişteki tecrübelerimizi ve yeni seçilen arkadaşlarımızın dinamizmini birleştirerek güzel işler yapacağız ” dedi.

 

“TTSO'da Meclis Başkan adayınız kim?” sorusuna Hacısalihoğlu “TTSO'nun Şadan Bey dönemindeki gelişimini biliyoruz. Şadan Bey aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde de zor bir görev yürütmektedir. Bu görevinin devamı Trabzon için önemlidir.  Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı için; ben ve arkadaşlarımın ortak adayı Şadan Bey'dir” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri