Trabzon'un güzellikleri tanıtılacak!

 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Çin Halk Cumhuriyeti’nden 40 kişilik bir grubu ağırlayacak.Konuyla ilgili Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklamada “Çin Halk Cumhuriyeti, Pekin, Şanghay ve Guangzhou şehirlerinden yaklaşık 40 tur operatöründen

 

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Çin Halk Cumhuriyeti’nden 40 kişilik bir grubu ağırlayacak.

Konuyla ilgili Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklamada “Çin Halk Cumhuriyeti, Pekin, Şanghay ve Guangzhou şehirlerinden yaklaşık 40 tur operatöründen oluşan bir grup 16 Nisan Cumartesi günü saat 09.00 da Trabzon’a gelecektir.

 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın ev sahipliğinde 16-20 Nisan 2011 tarihleri arasında Trabzon’da bulunacak olan Çin Tur Operatörleri’ne Gümüşhane, Rize ve Trabzon’un turistik ve tarihi yerleri gezdirilerek Doğu Karadeniz turizm güzellikleri tanıtılacaktır. Ayrıca bölgemizde bulunan turizm işletmelerinin Çinli Tur Operatörleri ile işbirliği olanaklarını değerlendirebilmeleri için bir araya gelmeleri de sağlanacaktır. Bilindiği üzere Çin Halk Cumhuriyeti Dünya’nın en hızlı gelişen ekonomisine, 1,5 milyarı aşan nüfusa ve hızlı bir şekilde artan orta-zengin turist potansiyeline sahiptir.

 Çinli turistlerin ziyaret ettikleri yerlerde güneşten ziyade en büyük tercihleri doğa, kültürel ve tarihi mekanlardır. Dolayısıyla Çin, bölgemiz için önemli bir turist potansiyeline sahiptir” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri