Trabzon'u Teksas'a cevirdiler

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da dün meydana gelen 3 ayrı olayda silahlar ile bıçaklar konuştu. İlk olay Ortahisar İlçesi Değirmendere Semtinde meydana geldi. Olayda D.C, kendisiyle yaşıt 18 yaşındaki İ.Y'yi darp edip tehdit ve hakaretlerde bulundu. O

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da dün meydana gelen 3 ayrı olayda silahlar ile bıçaklar konuştu. İlk olay Ortahisar İlçesi Değirmendere Semtinde meydana geldi. Olayda D.C, kendisiyle yaşıt 18 yaşındaki İ.Y'yi darp edip tehdit ve hakaretlerde bulundu. Olay esnasında İ.Y'yi hayati önem arz etmeyecek şekilde yaralayan D.C'yi polis ekipleri gözaltına aldı. D.C’nin üzerinde yapılan üst aramasında 1 adet çakı bıçağının ele geçirilirken olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

EŞİNİ YOLDA DARP ETTİ

İskenderpaşa mahallesinde meydana gelen olayda ise iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre; boşanma aşamasında olduğu eşi ile yolda karşılaşan N.B, burada tartışmaya başladı bir süre sonra tartışma yerini arbedeye bırakınca eşi L.B’yi darp etti. Genç kadın Taksim Karakoluna giderek polis ekiplerinden yardım istedi. Ekipler kadının vermiş olduğu ifade doğrultusunda işlem başlatırken kızgın kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

SOKAKLAR YÜRÜNMEZ OLDU

Atatürk Alanında meydana gelen bir diğer olay ise şaşkınlık yarattı. Esmer vatandaş olarak nitelendirilen ve sık sık kendi aralarında kavga çıkaran şahıslar dün yine kavgaya tutuştu. M.K ile M.G, arasıda maziye dayalı bir sorun olduğu ve olayın meydana geldiği yerde karşılaştıklar. Bir anda tartışma çıkınca M.G, belinden çıkardığı silah ile M.K’ya 3 el ateş etti. Mermilerden hiç biri şans eseri birine isabet etmezken cevrede bulunan dükkanlardan biri olayda zarar gördü.

DÜKKANA MERMİ SAPLANTI

Gözaltına alınan M.G, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirilerek ifadesi alındı. Burada yapılan incelemede silahın ruhsatsız olduğu tespit edilirken şahıs hakkında silahla kasten adam yaralamaya teşebbüsten işlem yapılırken olayda zarar gören dükkan sahibi şahıslardan zararını karşılamasını talep etti. Dükkanın 500 TL zarar gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

MERMİ VAR SİLAH YOK

Gülbahathatun Polis Merkezi ekipleri; Beşirli semtinde devriye attıkları sırada iki kişinin şüpheli hareketlerini far edince durdurup üst araması yaptı. Aramada O.U ve C.G’nin üzerinden 3 adet mermi çıkarken şahısların ifadesinde mermiler ile alakaları olmadıkları ifade ettiler. Şahısları üzerinden silah çıkmazken olayla alakalı soruşturma başlatıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri