Trabzon'da sahte bankot!

Para bozdurmak için ilçede bir markete giren 15 yaşındaki C.T. ve M.A.B., market sahibine sahte para verdi. Paranın sahte olduğunu anlayan market sahibi polisi aradı. Güvenlik kameralarını inceleyen polisler, zanlıların 48 plakalı bir otomobille uzaklaştı

Para bozdurmak için ilçede bir markete giren 15 yaşındaki C.T. ve M.A.B., market sahibine sahte para verdi. Paranın sahte olduğunu anlayan market sahibi polisi aradı. Güvenlik kameralarını inceleyen polisler, zanlıların 48 plakalı bir otomobille uzaklaştıklarını tespit etti. Ağrı nüfusuna kayıtlı zanlılar Çarşıbaşı İlçesi'nde ele geçirildi.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 178 adet 50 YTL'lik sahte banknot ele geçirdi ve konuyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Akçaabat ilçe merkezinde para bozdurmak için bir markete giren C. T (15) ve M.A. B. (15) market sahibine sahte para verdi. İkilinin uzaklaşmasının ardından kendisine verilen paranın sahte olduğunu anlayan market sahibi polise haber verdi.

Marketteki güvenlik kameralarını inceleyen polisler şahısların 48 TA 555 plakalı otomobille uzaklaştıklarını saptadı. Akçaabat'tan Giresun istikametine gittiği belirlenen otomobil, Çarşıbaşı İlçesi'nde durduruldu. Otomobilde bulunan Mustafa E. (45) ve Fikret İ. (29) ile markete sahte paran veren 15 yaşındaki C.T. ile M.A.B. gözaltına alındı. Polis tarafından otomobilde yapılan aramada, aracın bagaj ve kapı döşemelerine saklanmış 172 adet 50 YTL'lik sahte banknot ele geçirildi. Ağrı'nın Doğubeyazıt nüfusuna kayıtlı olan 4 zanlının sorguları sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri