Trabzon'da komik borca aşırı eylem!

Trabzon Limanı’na 35 TL park borcu olan şirketin TIR’ları limana alınmayınca ilginç bir protesto eylemi gerçekleştirildi. Limanın iki giriş kapısına TIR çeken şirketin şoförleri limana giriş ve çıkışı bir saate yakın bir süre engelledi. Liman Müdürü Muzaf

Trabzon Limanı’na 35 TL park borcu olan şirketin TIR’ları limana alınmayınca ilginç bir protesto eylemi gerçekleştirildi. Limanın iki giriş kapısına TIR çeken şirketin şoförleri limana giriş ve çıkışı bir saate yakın bir süre engelledi. Liman Müdürü Muzaffer Ermiş ve Emniyet Müdürü Murat Köksal kısa sürede olay yerine ulaşarak, şirket sahibi Mustafa Kaya’yı ikna ederek eylemi sonlandırdı. Şirketin araçları daha sonra yeniden limana alındı. 
 
TRABZON Limanı’na 35 TL park borcu olan şirketin TIR’ları limana alınmayınca ilginç bir protesto eylemi gerçekleştirildi. Mustafa Kaya’nın şirketine ait TIR’lar limanın iki kapısına çekilerek giriş çıkışı engelledi. 
 
35 TL PARK BORCU VARMIŞ 
 
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük limanı olan Trabzon Limanı'nda dün olağanüstü hal ilan edildi. Mustafa Kaya’nın şirketi ait TIR limana giriş yapmak istediği sırada görevli, ‘Sizin araç geçen sabaha kadar limanda kaldı. Borcunuz 35 TL . Borcunuzu ödemezseniz sizi içeri almam’ dedi. Bunun üzerine aracın sürücüsü ile görevli arasında tartışma çıktı. Bu durumu öğrenin şirketin sahibi Mustafa Kaya olay yerine giderek sıkıntıyı çözmek istedi. Bu sırada çıkan tartışma sonucunda Kaya iki ayrı aracını limanını giriş ve çıkış kapılarına çekti. 
 
POLİSLER TIR’LARA CEZA YAZMIŞ
 
Protesto eylemi üzerine 6 ayrı polis ekibi kısa sürede limanını giriş ve çıkış kapılarına ulaştı. 
 
Şirket sahibi Mustafa Kaya, TIR’lardan talep edilen otopark ücretinin, TIR’ların içeri alınmamasına gerekçe olmayacağını, TIR’ların içeri alınması gerektiğini belirtti. Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Limanı Müdürü Muzaffer Ermiş ile görüşerek krizi sonlandırdı. Liman İşletme Müdürlüğü’nün kapıda beklettiği TIR’lara emniyet tarafından ceza yazılması ise TIR şoförleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Bu arada limanda yaşanan bu protesto krizinden NATO’nun Alman askerleri de nasibini aldı. Limanda bulunan araçları çıkarmak isteyen Alman Askerleri limanda rehin kaldı. 
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri