Trabzon’da kadınlar günü kahvaltısı…

Trabzon eski Bakanı Faruk Nafız Özak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bugün Trabzonlu bayanlara Zorlu Grand otelde bir kahvaltı verdi.Kahvaltıya Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ,Ak Parti Trabzon Milletvekili ve eski

Trabzon eski Bakanı Faruk Nafız Özak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bugün Trabzonlu bayanlara Zorlu Grand otelde bir kahvaltı verdi.

Kahvaltıya Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ,Ak Parti Trabzon Milletvekili ve eski Bakanı Faruk Nafız Özak , Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç , Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu  katıldı.

Kadınlara günün anlam ve önemine özel çiçekler dağıtılmasının ardından katılımcılar konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıktı.

İlk olarak kürsüye çıkan Ak Parti Trabzon Millet Vekili Safiye Seymenoğlu "10 yıl az bir süreç değil bu süreçte neler oldu? Kadınlar adına pozitif ayrımcılık geldi.Kadına  şiddetle ilgili çok önemli bir yasal düzenleme yapıldı.Burada özellikle şiddete uğrayan kadınların beyanı esas alındı.Yine bu alanda kadınlarla ilgili çok önemli düzenlemeler ve iğleştirmeler yapıldı,Çocuğu olan annelere 5 yıl erken emeklilik hakkı verildi "şeklinde konuştu.

Ardından kürsüye çıkan Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç  ; ''Çok değerli  Bakanım çok değerli Büyük Şehir Belediye Başkanımız çok değerli Milletvekillerimiz çok değerli hanımefendiler öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum ve saygıyla selamlıyorum. Bugün çok önemli bir günde sizlerle beraberiz.Bugünün anlam ve önemini çok iyi bilmeliyiz.Vefakar cefakar kadınlarımız bizim toplum ve millet hayatımıza çok büyük katkı sağlamaktadır hepsinden Allah razı olsun’’ dedi.

Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu  '' Hepinizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Siz bizim için toplumun temel direğisiniz.Bizde sonuna kadar yanınızda olduk olmayada devam edeceğiz. Bir müjdeyide size vermek istiyorum bu dönem içinde belediyemizin meclisinde olan  hanım kardeşlerimizle  birlikte Türkiye’de Avrupa Birliği Kadın Erkek Eşitliği Sözleşmesini  ilk defa imzalayan  Türkiye Cumhuriyeti Belediyesi Trabzon Belediyesidir.

Trabzon eski Bakanı Faruk Nafız Özak ''Hepiniz hoşgeldiniz.Gerçekten çok memnun olduğumuz bir toplantı oldu, herkese çok teşekkür ediyoruz çok güzel konuşmalar oldu bu konuşmalara ilave edecek çok fazla bir şey yok evvela tek bir cümle ekleyeyim , kadınlarımıza çok şey borçluyuz.'' dedi.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri