Trabzon’da hastanede şaka gibi yasak!

Trabzon’da bulunan Özel İmperial Hastanesi’nde başlatılan ilginç uygulama hem görenleri şaşırtıyor hem de personeli isyan ettiriyor.Uygulama çerçevesinde 6 katlı olan hastanede personelin asansör kullanması yasaklandı. Yasağa uymayan personeller için ise

Trabzon’da bulunan Özel İmperial Hastanesi’nde başlatılan ilginç uygulama hem görenleri şaşırtıyor hem de personeli isyan ettiriyor.

Uygulama çerçevesinde 6 katlı olan hastanede personelin asansör kullanması yasaklandı. Yasağa uymayan personeller için ise maaştan kesinti cezası uygulanacağı bildirildiği öğrenildi. Bir hayli ilginç ve komik bulunan yasakla ilgili Başhekim Dr Ömer Fatih Çelik imzasıyla asansörlere de bilgilendirme asıldı. Ancak para cezasının belge haricinde sözle personele iletildiği belirtildi.

Onlarca personeli olan hastanenin bu uygulamayla adeta kendine yeni bir gelir kapısı açtığı şeklinde yorumlanıyor.  Öte yandan hastane çalışanları ise yapacak işleri onları beklerken bir de uygulanan yasak nedeniyle zamanlarını merdivende koşturmakla harcıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri