Trabzon'da genç kız sır oldu

Cuma günü staj yaptığı hastaneden ayrılan 16 yaşındaki Çarşıbaşılı genç kızdan 5 gündür haber alınamıyor Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan ve Özel Karadeniz Hastanesi'nde staj yapan Ayşe Sayal'dan (16) 5 gündür habe

Cuma günü staj yaptığı hastaneden ayrılan 16 yaşındaki Çarşıbaşılı genç kızdan 5 gündür haber alınamıyor

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan ve Özel Karadeniz Hastanesi'nde staj yapan Ayşe Sayal'dan (16) 5 gündür haber alınamıyor. Kızlarının akıbetini merak eden anne Hanım ve baba Katip Sayal çaresiz bir bekleyiş içine girdi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü staj yaptığı Özel Karadeniz Hastanesi'nden saat 15.00 sıralarında ayrılan ve bu saatten sonra kendisinden haber alınamayan Ayşe Sayal'dan 5 gündür haber alamayan ailesi kara kara düşünüyor.

Baba Katip Sayal, “Her tarafa haber saldık ama hiçbir sonuç alamadık. Hiç evi terk edecek veya sevgilisine kaçacak bir yapıya sahip değildi. Sağ mıdır, değil midir, kaçtı mı yoksa kaçırılıp kötü bir yola mı düşürüldü? Polise ve Jandarma'ya haber verdik ama henüz bir sonuç alamadık. 5 gündür gözümüze uyku girmiyor. En azından sağ olduğunu öğrensek ve rahatlasak bu bize yeter” dedi.

Anne Hanım Sayal ise, “Arkadaşlarına sorduk soruşturduk herhangi bir sevgilisi var mı diye sadece kendisine mesajlar geldiğini söylediler. Ama bugüne kadar hiç böyle bir şeyini duymamıştık. Kaçtıysa da arasın bize söylesin. Biz onu çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Ayşe Sayal'ı görenlerin ya da nerede olduğunu bilenlerin 0535 508 82 93, 0539 236 09 98 ya da 0462 824 71 99 nolu telefonları aramaları istendi.

Nurgül Günaydın

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri