Trabzon'da genç kadının ölümü

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan Şengül Karabacak isimli memur, otopsi nöbetine gelmeyince arkadaşları tarafından evine gelindiğinde ölü bulundu.Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nde zabıt katibi olarak

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan Şengül Karabacak isimli memur, otopsi nöbetine gelmeyince arkadaşları tarafından evine gelindiğinde ölü bulundu.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nde zabıt katibi olarak çalışan ve aynı zamanda Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığı’nda otopsi kameramanlığı yapan Şengül Karabacak (42) bugün nöbetine gelmeyince mesai arkadaşları kendisini merak etti. Fatih mahallesindeki evine giden arkadaşları kapıyı Karabacak’ın açmaması üzerine telefonla aradılar. Telefonla yapılan aramalara cevap vermeyen Karabacak’ın evine çilingir yardımıyla polis ekipleriyle birlikte giren arkadaşları Karacabak’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Eşinden ayrı yaşadığı ve 12 yaşındaki oğlunun da hafta sonu için eski eşine gittiği öğrenilen Şengül Karabacak’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

 Öte yandan Şengül Karabacak’ın daha önce anjiyo olduğu öğrenilirken, kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri