Trabzon'da "Diksiyon"lu Akademi

Akademi Trabzon Genel Koordinatörü Özer Çağlayan, yeni açtıkları akademinin diksiyon eğitimi verdiğini ve bir çok kişinin kayıt yaptırdığını belirtti.Çağlayan yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda bir çok iş ilanında şu cümleyi görüyorsunuz. İş yerimizin ar

Akademi Trabzon Genel Koordinatörü Özer Çağlayan, yeni açtıkları akademinin diksiyon eğitimi verdiğini ve bir çok kişinin kayıt yaptırdığını belirtti.

Çağlayan yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda bir çok iş ilanında şu cümleyi görüyorsunuz. İş yerimizin aradığı niteliklerdeki elemanların özellikle diksiyonu düzgün olması gerekmektedir. Son olarak ilimizde açılmakta olan ve 500 kişinin işe alınacağı belirtilen Çağrı Merkezi ile ilgili aranan niteliklerin başında “DİKSİYON” geldiği görülmektedir.

“Akademi Trabzon” olarak yeni açılmamıza rağmen, diksiyon eğitimi almak amacıyla çok sayıda öğrenci kayıt yaptırmaktadır. Nitelikli Eğitim kadromuz ile birlikte, en fazla 10 kişilik sınıflarda eğitim vermekteyiz" dedi.

"Devlet Tiyatrosu Sanatçıları ve Devlet Konservatuarı öğretim görevlilerinden oluşan Eğitim kadromuz. Haftanın 7 günü ; Sabah 10:00’dan, Akşam 21:00’a kadar eğitim vermektedir" diyen Çağlayan sözlerine şöyle devam etti: "Hayallerimiz geleceğimizi şekillendirir. 

Hepimiz eski, ahşap bir eve yahut antik zamandan kalma yerleşim yerlerine bakarken; “Kimler burada yaşamış. Neler yaşanmıştır kim bilir.” Demekten kendimizi alamayız. Bizler; binlerce yıllık tarihi olan kentimize işte tam da bu merakla bakan farklı alanlarda, aynı işe gönül vermiş bir topluluğuz.

Amacımız; Trabzon’da nitelikli ve kaliteli eğitim vermek. Eski bir evden geçmişe değil geleceğe bakıyoruz”

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri