Trabzon TOÇ Bir-Sen'de seçim

TOÇ Bir-Sen’in Trabzon 13 Nolu Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul Seçimi Trabzon, Rize ve Bayburt illeri sendika üyelerinin katılımları ile yapıldı. TOÇ Bir-Sen Genel Sekreteri Mustafa Özkaya’nın da katıldığı genel kurulda Memur Sen İl Başkanı Mehmet K

TOÇ Bir-Sen’in Trabzon 13 Nolu Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul Seçimi Trabzon, Rize ve Bayburt illeri sendika üyelerinin katılımları ile yapıldı.
 

TOÇ Bir-Sen Genel Sekreteri Mustafa Özkaya’nın da katıldığı genel kurulda Memur Sen İl Başkanı Mehmet Kazancı bir konuşma yaptı. Kazancı konuşmasında “Sendika olarak en önemli kaygımız düşük ücretli memurlara sosyal haklardan daha fazla katkının sağlanması, kendi haklarımızın savunmasını yaparken görev yaptığımız sahalarda birey haklarının da korunması, zorlu dönemlerden geçerek elde edilen memur haklarının, önümüzdeki dönemde anayasal güvence ile birlikte uluslararası sözleşmelerdeki hakların da günümüzde iyi anlatılması ve gereklerinin savunulmasıdır. Yeni yapılacak anayasada, kamu verimliliğinin arttırılması ile, bunun bir gereği olan kamu çalışanlarının özlük haklarının uluslar arası seviyenin de üzerine çıkarılarak örnek bir netice elde edilmesi için çalışmaların yoğunlaştırılması” hususlarına vurgu yaptı.
Seçim sonucunda mevcut Başkan Yaşar Seyis Başkanlığa yeniden seçildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri