Trabzon milyonlardan oldu!

Türk iş ve medya dünyasının en önemli gruplarından Ferit Şahenk'in sahibi olduğu Doğuş Grubu, eski bakan Erdoğan Bayraktar'ın iknası ile Yalıncak’ta 5 yıldızlı otel yapmak için Telekom’dan satın aldığı yeri ilgisizlik nedeniyle geri verdi. 15 MiLYON TL’YE

Türk iş ve medya dünyasının en önemli gruplarından Ferit Şahenk'in sahibi olduğu Doğuş Grubu, eski bakan Erdoğan Bayraktar'ın iknası ile Yalıncak’ta 5 yıldızlı otel yapmak için Telekom’dan satın aldığı yeri ilgisizlik nedeniyle geri verdi. 

15 MiLYON TL’YE SATIN ALINMIŞTI

Trabzon’un Yalıncak mevkiinde Türk Telekom’a ait 14 bin 450 metrekare kapalı alanlı lojman ve tesislerin bulunduğu yer, Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar’ın girişimleri ve iknası ile şehre yatırım yapması için Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan Doğuş Grubu’na satıldı. 15 milyon TL’ye yapılan satışla Doğuş Grubu araziye 5 yıldızlı bir otel yapmayı planlıyordu.

BAKAN GİTTİ YALNIZ KALDI

 Yapılan satış anlaşmasına göre Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nün araziyi 3 ay içerisinde Doğuş Grubu’na devretmesi gerekiyordu. Bu süreç içerisinde Bakan Bayraktar’ın görevini bırakmasının ardından Doğuş Grubu ilgisizlik nedeniyle arazinin kendilerine 3 ay içerisinde devredilmediğini gerekçe göstererek protokol şartlarına uyulmadığı için araziyi iade ederek satıştan vazgeçti. Trabzon böylelikle önemli bir yatırımcıyı elinden kaçırdı. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri