Trabzon karayollarında tuvalet krizi!

 Değirmendere Mahallesi Karadeniz Devlet Sahil Yolu üzerinde bulunan TIR garajını dinlenmek için kullanan şoförler isyan ediyor. Kilometrelerce teker üzerinde yol giden şoförlerin tepkisi sadece Trabzon ile sınırlı değil. Karadeniz Sahil Yolu boyunca TIR

 

Değirmendere Mahallesi Karadeniz Devlet Sahil Yolu üzerinde bulunan TIR garajını dinlenmek için kullanan şoförler isyan ediyor. Kilometrelerce teker üzerinde yol giden şoförlerin tepkisi sadece Trabzon ile sınırlı değil. Karadeniz Sahil Yolu boyunca TIR garajlarında sıkıntı çektiklerini ifade eden şoförler, "Profesörler kafa yoruyor, mühendisler ürün ortaya çıkıyorsa bunun nakliyesini de biz yapıyoruz. Ekonominin bel kemiğiyiz ama tuvaletimizi yapacak lavabomuz bile yok" diyerek Karayolları yetkililerini göreve davet ediyorlar.
 
LAF ÇOK İCRAAT YOK
 
Trabzon gibi büyük bir şehirde tuvalet ve banyo ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerin olmamasından şikayet eden TIR sürücüleri, "Bizler bu ülkeye hizmet ederek değer katıyoruz. Çoluğumuzdan çocuğumuzdan haftalarca uzak kalarak ekmek parasını kazanıyoruz. Yemeğimizi bile rahatlıkla yiyemiyoruz. Yol kenarlarında tuvalet ihtiyacımızı karşılayacak yer bulamıyoruz. Petrol istasyonlarında dinlenmeye kalksak vatandaşlar haklı olarak araçlarımızın büyüklüğünden şikayet ediyor. Karayolları ise ışıklı tabelalarla ‘karayollarını temiz tutalım’ mesajı veriyor. İcraata gelince ortada iş yok. Tuvaletimizi bile yapacak lavabo bulamıyoruz" diye konuştular.
 
TESİSİN KAPISI KAYNAKLA KAPATILMIŞ
 
Trabzon’da bulunan TIR garajında ise durum oldukça ilginç ve trajik. Kamyoncuların kullanması için yapılan TIR garajında tuvalet, banyo ve yemek ihtiyacını karşılayacak tesis var ancak kullanılamıyor. Tesislerin kapıları demir kaynakla kapatılmış. Binanın içi adeta harabeye dönmüş. Tuvalet ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar ya alt geçitleri ya da yeşillik alanları tercih etmek zorunda kalıyor. Tır garajları çevresinde bulunan alt geçitlere ve yeşil alanlara ise idrar ve kötü kokudan yaklaşılamıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri