Trabzon' da laz işi kestirme yol

Trabzon’un Gazipaşa Caddesi’nde bulunan Gazipaşa Otopark’ın sahibi Erdal Kurt, otoparka yangın merdiveni ile kestirme yol yaptırdı. Apartmanların acil çıkışları için kullanılan yangın merdivenlerinin bu kez bir otoparkın çıkışı için kullanılıyor olması il

Trabzon’un Gazipaşa Caddesi’nde bulunan Gazipaşa Otopark’ın sahibi Erdal Kurt, otoparka yangın merdiveni ile kestirme yol yaptırdı. Apartmanların acil çıkışları için kullanılan yangın merdivenlerinin bu kez bir otoparkın çıkışı için kullanılıyor olması ilginç bir görüntü oluşturdu.

 

 

Otopark sahibi Kurt, “Bu otoparkı giriş çıkış olarak kullanıyoruz. Tam 15 yıldır insanlarımıza hizmet veriyor bu merdiven. Müşterimiz geldiği zaman buradan Kunduracılar Caddesi’ne direk olarak çıkıyor. Bu merdiveni  kendi imkanlarımla yaptırdım” dedi.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri