Şehit hakim Ordu'ya getirildi

Tunceli'de düşen Helipkopterde şehit olan hakim Onur Alan'ın cenazesi memleketi Ordu'ya getirildi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde "Sikorsky" tipi polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan hakim Onur Alan'ın cenazesi, memleketi Ordu'ya getirildi. 


Elazığ'daki törenin ardından uçakla Samsun'a getirilen Alan'ın naaşı, daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracıyla Ordu Devlet Hastanesi önüne getirildi. 

Aynı araçla Onur Alan'ın annesi Fatma ile babası Mahmut Alan da Ordu'ya geldi. Şehit Alan'ın cenazesi cenaze nakil aracından indirilirken anne ve babası gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Alan'ın cenazesini Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ordu Garnizon Komutan Albay Sedat Sarıkaya, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. 

Alan'ın cenazesi bir süre askerlerin omzunda taşındıktan sonra hastanenin morguna kondu. 

Şehit Alan, yarın Altınordu ilçesindeki Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazı sonrası Garnizon Şehitliği'nde toprağa verilecek. 













İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri