Şehir magandaları iş başında

Samsun’un Atakum ilçesinde bazı parkların tabelalarının kırılması tepkiye neden oldu.Şehir magandaları; Zübeyde Hanım, Mevlana ve Teoman Taş Parklarının tabelalarını kırdı.Atakum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, parkların tabelalarına zarar verilmesi k

Samsun’un Atakum ilçesinde bazı parkların tabelalarının kırılması tepkiye neden oldu.
Şehir magandaları; Zübeyde Hanım, Mevlana ve Teoman Taş Parklarının tabelalarını kırdı.

Atakum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, parkların tabelalarına zarar verilmesi kınandı. Atakum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, "Çocuklarımız başta olmak üzere tüm halkımızın kullanımı için canla başla çalışarak yaptığımız parklarımıza bazı kendini bilmezler tarafından verilen zarar hepimizi üzmektedir. Böyle kötü bir eylem içinde olanları kınıyoruz. Halkımızın parklara zarar verenler konusunda duyarlı olmalarını, gördükleri bir olumsuzluğu emniyete veya bize bildirmelerini rica ediyoruz. Böylece gereken yapılacaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri