Sanayi sitesi derneğinden Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Büyük Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Ayhan Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret ederek sanayi sitesi esnafı hakkında bilgiler verdi.Ziyarette Trabzon Büyük Sanayi Sitesi’nin işlevi ve üstlendiği misyona değinen V

Trabzon Büyük Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Ayhan Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret ederek sanayi sitesi esnafı hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette Trabzon Büyük Sanayi Sitesi’nin işlevi ve üstlendiği misyona değinen Vali Öz, “Büyük Sanayi Sitesi bölge ekonomisi için çok önemli bir değerdir. Küçük sanayinin bütün dallarıyla beraber bölgeye ekonomik katkı sağlayan hatta komşu ülkelerin de bu anlamda ihtiyaçlarını gideren bir yapısı var. İlimiz ve bölge ekonomisi için çok önemli olan Büyük Sanayi Sitemizin yeni bir ortamda daha kaliteli, çevre, ulaşım ve diğer altyapısıyla beraber güçlü yapıya kavuşması ülke ekonomisi için de daha iyi, daha olumlu bir sonuç getirecektir” dedi.

Trabzon Büyük Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Ayhan Arpacı da, sanayi sitesi esnafı ve derneği çalışmaları hakkında Valiyi bilgilendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri