Samsun'dan sonraki rotası Trabzon olacak!

Rusya'nın kruvaziyer gemisi 444 kişilik mürettebatıyla Samsun Liman'ına demirlendi.

Rusyan’nın 1117 yolcusuyla Soçi kentinden hareket eden “Astoria Grande” kruvuaziyer gemisi Samsun Limanına geldi. Akşam saatlerinde ise rotasını değiştireceği belirlendi.

Soçi'den 1117 yolcu ve 444 kişilik mürettebatıyla yola çıkan kruvaziyer, İzmir, İstanbul ve Amasra'nın ardından Samsun Limanı'na demirledi. Gemiyi liman görevlileri ve sağlık turizmi çalışanları karşıladı.

Çoğunluğu Rus turistlerden oluşan grup, işlemlerin tamamlanmasının ardından kentteki tarihi ve turistik yerleri gezmek ve alışveriş yapmak için limandan ayrıldı.

"Astoria Grande"nin akşam saatlerinde demir alarak Trabzon'a gideceği öğrenildi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bölgesel Haberleri