Samsun'da zehir operasyonu! 2 bin 670 sentetik ecza hapı ele geçirildi

Samsun'un 2 ilçesinde uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi. Yüklü miktarda eczane hapı ele geçirilirken şüpheliler emniyete götürüldü.

Samsun'un İlkadım ve Canik ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yürütüldü.

Belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 2 bin 670 sentetik ecza hapı, 13,2 gram sentetik uyuşturucu, 3 uyuşturucu madde kullanım aparatı ile ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 4 zanlı emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri