Samsun’da korkunç olay: Biri evde, biri bahçede ölü bulundu

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yaşlı bir çift evlerinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Beşpınar Mahallesi’nde yaşayan F.Y. (70) ile eşi V.Y. (76), evlerinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Yaşlı çiftin ölümü üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Evde ve bahçede bulundu

Edinilen bilgiye göre, F.Y. yakınları tarafından evinde yatağında hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine adrese gelen ekipler, F.Y.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ev ve çevresinde yapılan incelemede, F.Y.’nin eşi V.Y.’nin ise evin bahçesindeki bir ağaca asılı halde olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde V.Y.’nin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yaşlı çiftin kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi ve incelemelerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri