Samsun’da kar sürprizi: Yüksek kesimler beyaza büründü!

Samsun’un yüksek kesimleri ile Kavak ve Havza ilçelerinde kar yağışı etkisini artırdı. Gece başlayan yağış, sabaha karşı kenti beyaza bürürken, hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Samsun’un yüksek kesimleri ile Kavak ve Havza ilçelerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Gece saatlerinde başlayan yağış, ilerleyen saatlerde şiddetini artırarak bölgeyi beyaza bürüdü.

Sıcaklık Sıfır Dereceye Düştü

Hava sıcaklığının sıfır derece olarak ölçüldüğü kentte, kar yağışı nedeniyle çatıların ve araçların üzeri karla kaplandı.

Yoğun kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde ulaşımı zaman zaman zorlaştırırken, Samsun-Ankara kara yolunun çevresi de beyaz örtüyle kaplandı.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bölgesel Haberleri