Samsun'da Atatürk ve Türk bayrağı temalı resim sergisi açıldı

Samsun'da Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Atatürk ve Türk bayrağı temalı resim sergisi açıldı.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Atatürk ve Türk bayrağı temalı resim sergisi açıldı.

Salıpazarı Anaokulu ve ilçedeki lise öğrencileri tarafından yapılan resimler, Cumhuriyet Meydanı'nda sergilendi.

Sergiye Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Samet Kuruçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri