Samsun'da 3 kişi kavgada yaralanmıştı! Olayla ilgili 2 kişi gözaltında

Samsun'un İlkadım ilçesinde 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, dün gece Çatalarmut Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi'nde daha önce nişanlanan ve ayrılan bir çiftin aileleri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan Emre D. (38) yanında bulunan tüfekle Cemal S. (58), Eyüp S. (38) ve Hamza S'ye (40) ateş etti. Saçmaların isabet ettiği 3 kişi hafif yaralandı.

İlkadım Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında Emre D. ile kavgaya karışan Ömer Faruk D. (30) gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri