"Resim çektiniz mi?"

Çukurçayır Beldesi son dönemlerde Trabzon’un cazibe merkezi olmuş durumda.Trabzon Kent yapılanması olarak güneye doğru açılmasında en büyük pay sahibi olan Çukurçayır adeta büyük bir şantiye görünümünde.Çukurçayır’ın şu anki en büyük sorunu ise hırsızlık.

Çukurçayır Beldesi son dönemlerde Trabzon’un cazibe merkezi olmuş durumda.

Trabzon Kent yapılanması olarak güneye doğru açılmasında en büyük pay sahibi olan Çukurçayır adeta büyük bir şantiye görünümünde.

Çukurçayır’ın şu anki en büyük sorunu ise hırsızlık.

Yapılanmalarda çalışan ekskavatör ve kamyonlardan sürekli olarak mazot çalınmakta, bu durum ise Çukurçayır’ı yapılandıran inşaat firmalarını zor duruma sokmuş durumda. 

Son olarak Çukurçayır’da bulunan bir şantiyeden çalınan 650 litre mazot ise inşaat çalışanlarını zorda bıraktı.

1000 Litre çaldılar

Çukurçayır’da bir şantiyenin şefi olan Süleyman Şahin, “ son dönemlerde hırsızlık olayları belimiz büker hale getirdi. Şantiyemizde bulunan 650 litre mazotu hırsızlar çalarak bizi zor durumda bıraktılar. Son çaldıkları ile bu ay 1000 litrenin üstünde mazotumuz çalınmış oldu.”dedi.

Jandarma’dan komik soru

Şahin durumu jandarmaya bildirdiklerini fakat Yetkililerin kendilerine çalınma sırasında resim çektiniz mi sorusu sormasına ise şaşırdıklarını söyledi. 

Haber: Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.net

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri