Özak Arsin'de açılış yaptı

Arsin İlçesinin Yeşilyalı Beldesinde Belediye tarafından yaptırılan belediye hizmet binası düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Yeşilyalı Beldesinin Belediye Başkanı Hüseyin Fidan tarafından yaptırılan belediye hizmet binasının açılış töreninde Bayındı

Arsin İlçesinin Yeşilyalı Beldesinde Belediye tarafından yaptırılan belediye hizmet binası düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Yeşilyalı Beldesinin Belediye Başkanı Hüseyin Fidan tarafından yaptırılan belediye hizmet binasının açılış töreninde Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, SP Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, İl Başkanı Ömer Topaloğlu, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, İlçe ve belde belediye başkanları, çok sayıda sivil toplum temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Hizmet Binasının açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın Hizmet Binasının yapımında kendilerine vermiş olduğu büyük destekten dolayı bütün belde halkı adına kendisine teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, “ Yeşilyalı Trabzon'da kendinden söz ettiren bir belde konumuna gelmiştir. Yeşilyalı'nın gelecekte konumunu da düşünerek günü birlik değil ileriye dönük hizmette verebilecek kapasitede olan bir hizmet binası yapmaya kara verdik. 1.5 trilyona mal olan bu hizmet binamızın içinde nikah ve konferans salonu, kütüphane, gençlik merkezi ve belediye birimlerimiz yer alacak. Bu projenin asıl sahibi Yeşilyalı halkıdır.” diye konuştu.

Hizmet binasının açılış töreninde yaptığı konuşmasında yarım kalan hizmetlerini tamamlayabilmek için yeniden belediye başkanlığına aday olduğunu da açıklayan Hüseyin Fidan, “Beldemizdeki sağlık ocağını tamamladık. 150 milyara mal olan Şehitlik Parkımızı tamamlama aşamasına getirdik. Yeşilyalı'yı hak ettiği yere taşıyıp hizmetlerimizi tamamlayabilmek için yeniden aday olduğumu buradan açıklamak istiyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Vali Nuri Okutan, SP Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç'unda birer konuşma yapıp hizmet binasının hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundukları hizmet binasının açılış töreninde konuşan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, “Bugün çok önemli ve güzel bir günü burada yaşıyoruz. Bu hizmet binasının çok amaçlı olması da çok güzel. İller bankasının imkânları ile belediyelerimiz çok modern ve çağdaş hizmetlere artık imza atıyorlar. Biz iktidar olarak parti ayrımı yapmadan bütün belediyelere aynı eşitlikte hizmet getiriyoruz. O belediyelerimizin hak etmiş oldukları paraları onlara gönderiyoruz. Biz bu paraları onlara cebimizden göndermiyoruz. Hak ettikleri paraları ayrım yapmadan onlara sunuyoruz” şeklinde konuştu. Bakan Özak, Kendisine iletilen Yeşilyalı beldesindeki eksiklikleri de en kısa sürede bitirecek olduklarını ifade etti.

Yeşilyalı belediye hizmet binasının açılış töreninde binanın yapımında katkıları olan iş adamları ile açılışı onurlandıran davetlilere Yeşilyalı belediyesi tarafından kendilerine verilen plaketler protokol üyeleri tarafından sahiplerine takdim edildi.

Aynı törende Belediye Başkanı Hüseyin Fidan tarafından doğuştan sakat olan Adem Yıldız isimli vatandaşa da şarjlı tekerlekli sandalye aracı takdim edildi.

Bayram Koç'un Kur'an okuyup duaların yapılmasından sonra Yeşilyalı Belediye Hizmet Binasının açılışı Bakan Faruk Özak ve beraberindekiler tarafından hep birlikte hayırlı uğurlu olması dilekleri ile açıldı.

Yeni hizmet binasının topluca gezilmesinden sonra Bayındırlık ve İskan Bakan Özak belediyenin defterine açılışla ilgili duygu ve düşüncelerini yazdı. Verilen ikramlarla açılış töreni sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri