Ordu'da Memleket Partisinde deprem! 150 kişi istifa etti

Ordu’da Memleket Partisi’nde 150 kişi istifa etti.

Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, 11 ilçedeki başkanlar ve üyelerden oluşan 149 kişi ile birlikte partiden istifa ettiğini duyurdu.

Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, yaptığı basın açıklamasında, “Bize umut bağlayan gençlerin umudunu boşa çıkarmış olduk. Ben bu gençler, genç arkadaşlarımdan da özür diliyorum onların umudunu boşa çıkarttığımız için. Genel Başkan Muharrem İnce başta olmak üzere parti meclisi ve MYK üyelerinden görevde olan arkadaşlarımdan hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum” dedi.

"Bugün itibarıyla yaklaşık 150 kişi partiden yollarımızı ayırdık"

Akdere, kendisi ve 11 ilçedeki ilçe başkanları ile üyelerden oluşan 150 kişinin bugün itibarıyla istifa ettiğini ve bu istifaların devam edeceğini söyledi.

Akdere, “Yaklaşık iki buçuk yıl önce Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'yle memleket hareketiyle çıkmış olduğumuz yolculukta geldiğimiz noktada seçimlere son 3 gün kala genel başkanın ‘Cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyorum’ demesini, daha sonrasında yaşadığımız süreçte tarafsız kalarak bizleri ve ona umut bağlayan insanları ortada bırakması tavrına biz de il başkanı olarak, bu partinin kurucu il başkanı olarak tepkimiz olduğunu söyledik. Biz bugün itibarıyla Memleket Partisi'yle olan yollarımızı ayırdık. Bundan sonra sadece ve sadece ülkemizin geleceği gençlerimizin geleceği” dedi.

“Hakkımızı helal etmiyoruz”

Akdere, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Gençlerimizle çok ciddi anlamda bize umut bağlayan bir grup vardı arkamızda. Ordu’da bin 400 üyeyle görev yapan bir il başkanıydım. O bize umut bağlayan, gece gündüz bizimle mesai harcayan gençlerin umudunu boşa çıkarmış olduk. Ben bu gençler, genç arkadaşlarımdan da özür diliyorum onların umudunu boşa çıkarttığımız için. Başta Genel Başkan Muharrem İnce olmak üzere parti meclisi ve MYK üyelerinden görevde olan arkadaşlarımdan hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum. Genç arkadaşlarımın adına da hakkımı helal etmiyorum. Çünkü biz hiç kimseden menfaat beklentisi olarak siyaset yapmadık. Tamamen memleket sevdasıyla yola çıkmıştık. Bizim bu düşüncelerimizi boşa çıkardıkları için hakkımı helal etmiyorum hiçbirisine. Bizimle yol yürüyen başta ilçe başkanlarım, il yönetim kurulu üyelerim, partili kuruluşla birlikte yol aldığım değerli kardeşlerim, arkadaşlarım, genç arkadaşlarım ve partiyi kurmam sırasında benimle yol yürüyen kurucu olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Milletvekili adayı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Partimizi biz kendimize yakıştığı şekilde Ordu'da temsil etmeye çalıştık. Ancak sonuç bizim istemediğimiz, bizim düşünmediğimiz gelişmeler olunca da kötü bitti.”

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bölgesel Haberleri