Of'ta 19 Mayıs coşkusu

Sabah saat 09:30 da Hükümet Konağı önünde  çelenk sunum töreni ile başlayan kutlamalar, İlçe stadyumunda devam etti. Saat 10.00'da başlayan kutlamalarda ilk olarak Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Çoşkun ve Belediye Başkanı Oktay Saral, vat

Sabah saat 09:30 da Hükümet Konağı önünde  çelenk sunum töreni ile başlayan kutlamalar, İlçe stadyumunda devam etti.

 

Saat 10.00'da başlayan kutlamalarda ilk olarak Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Çoşkun ve Belediye Başkanı Oktay Saral, vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladılar. 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden stadyum törenlerinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız yaptı. “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak, yaşatmak ve gelecek nesillere emanet etmek gençliğin en önemli görevidir" dedi.

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençlik Andı öğrenciler tarafından okunmasının ardından,  Gençlik Marşı tüm öğrenciler tarafından coşkulu bir şekilde söylendi. Okulların erkek ve kız öğrenci grupları tarafından hazırlanan spor gösterileri kutlamalara katılanlar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

 

Kutlama törenleri,Of Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen bilgi yarışmasında dereceye giren okullara akıllı tahta ve  kros yarışmasında ve masa tenisi yarışmasında dereceye giren öğrencilere  ödülleri Stajer Kaymakam Ömer Faruk Tuncer,, Garnizon Komutanı Mehmet Çoşkun ve Belediye Başkanı Oktay Saral tarafından verilmesi ile devam etti.

 

İlçe stadyumundaki resmi törenler sonrası vatandaşlar stattan ayrılmayıp günün coşkusunu öğrencilerle birlikte kolbastı ve horon oynayarak devam ettirdiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri