Nişanlısını ziyarete koç ile gitti

31 Temmuz 2009 tarihinde nişanlısı Aslıhan Uysal ile yaşamını birleştirecek olan Fatih Gülboy, Uysal ailesine kınalı koç sürprizi yaptı. Sarı-lacivert renkli balonlarla süslediği kınalı koçu yöresel adetler çerçevesinde götürdüğünü belirten Fatih Gülboy,

31 Temmuz 2009 tarihinde nişanlısı Aslıhan Uysal ile yaşamını birleştirecek olan Fatih Gülboy, Uysal ailesine kınalı koç sürprizi yaptı. Sarı-lacivert renkli balonlarla süslediği kınalı koçu yöresel adetler çerçevesinde götürdüğünü belirten Fatih Gülboy, "Günümüzde nişanlının ailesine giderken, çeşitli eşyalardan oluşan bir bohça hazırlanıp götürülür.

Geçmiş yıllarda koç da götürülürdü; ancak günümüzde artık koç götürüldüğü pek görülmüyor. Ben de gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için koç götürmeyi
uygun buldum" dedi.
Gelin Aslıhan Uysal'ın babası Cemalettin Uysal ise damadı Fatih Gülboy'a teşekkür ederek, "Koç jesti bizi çok şaşırttı" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri