Mercedes Benz Conecto Tanıtıldı

Mercedes-Benz Türk'ün gerek yurtiçi, gerekse ihracat pazarlarında büyük bir başarı elde eden belediye tipi otobüsü Mercedes-Benz Conecto, Trabzon'da tanıtıldı.Trabzon Hassoy Motorlu Vasıtalar Merkezi'nde yapılan tanıtımda bilgi veren Hassoy Motorlu Vasıta

Mercedes-Benz Türk'ün gerek yurtiçi, gerekse ihracat pazarlarında büyük bir başarı elde eden belediye tipi otobüsü Mercedes-Benz Conecto, Trabzon'da tanıtıldı.

Trabzon Hassoy Motorlu Vasıtalar Merkezi'nde yapılan tanıtımda bilgi veren Hassoy Motorlu Vasıtalar Satış Müdürü Ali Ercan Bayrak, şehir içi toplu taşımacılık için üretilen bu yeni otobüsün alçak tabanlı bir otobüs olma özelliğiyle önceki modellerden belirgin bir şekilde ayrıldığını belirtti.

Üç kapısı ve alçak tabanlı yapısıyla yolculara binme ve inmeyi konforlu hale getiren yeni Conecto'da bu konforun isteğe bağlı olarak sunulan yana eğilme fonksiyonu ile daha da arttırılabildiğini ifade eden Bayrak “Araçtaki yolcu kapasitesi 26 oturarak, 71 ayakta olmak üzere 97 kişi. Müşteriye dört vitesli Voith veya altı vitesli ZF otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor.

Geniş kapsamlı aktif güvenlik paketi ile donatılan yeni Conecto, dört tekerlekte disk frene sahip. Aracın standart donanımında bulunan ABS (Anti Blokaj Sistemi), ASR ( Anti Patinaj Sistemi) ve EBS (Elektronik Fren Sistemi) seyir güvenliğini sağlıyor. 12 metre uzunluğundaki yeni Mercedes-Benz Conecto 2007 yılı ortasında Türkiye'de ve ihracat pazarlarında satışa sunulacak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri