Mavi Karadeniz'de TS zamanı

İstanbul'da 106.4'den yayın yapan Mavi Karadeniz Radyo'da her Salı 19:00-21:00 arası Trabzonspor ve bölge takımları konuşuluyor. Karadan Denize KARADENİZ'e adlı programı Mehmet Fatih Köroğlu hazırlayıp sunuyor. Programın daimi konuğu ise Trabzonspor camia

İstanbul'da 106.4'den yayın yapan Mavi Karadeniz Radyo'da her Salı 19:00-21:00 arası Trabzonspor ve bölge takımları konuşuluyor. Karadan Denize KARADENİZ'e adlı programı Mehmet Fatih Köroğlu hazırlayıp sunuyor. Programın daimi konuğu ise Trabzonspor camiasını yakından takip eden bir isim, Aytekin Akay.

Trabzonspor'un bir önceki haftaki performansının yanında, bir hafta sonraki karşılaşması, rakipleri, camianın genel gündemi 106.4'de Mavi Karadeniz FM'de tartışılıyor. Canlı bağlantılarla dinleyicilerin de görüşlerini belirttiği program ayrıca, www.mavikaradeniz.com.tr adresinden de online olarak dinlenebiliyor.

Trabzonspor'da neler olduğunu merak ediyor, hiçbir gazetede ve televizyonda duyamayacağınız yorumlarını dinlemek istiyorsanız haftanın her Salı günü akşam 19 ile 21.00 arası 106.4 Mavi Karadeniz FM'de Karadan Denize KARADENİZ'e programını kaçırmayın.

Programın Adı: Karadan Denize KARADENİZ'E

Programın Türü: Spor

Programın Zamanı: Her Salı 19:00-21:00 arası

Programın Frekansı: 106.4 Mavi Karadeniz

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri