Koyunları sahile indirdi

Trabzon'da kar yağışı, ilçelerin yanı sıra merkez köylerde de etkili oldu. Merkez köylerdeki otlakların karla kaplanması sebebiyle bazı çobanlar, çareyi sürülerini sahile indirmekte buldu. Karadeniz Sahil Yolu'nun kenarındaki çimenlik alanda koyunlarını o

Trabzon'da kar yağışı, ilçelerin yanı sıra merkez köylerde de etkili oldu. Merkez köylerdeki otlakların karla kaplanması sebebiyle bazı çobanlar, çareyi sürülerini sahile indirmekte buldu. Karadeniz Sahil Yolu'nun kenarındaki çimenlik alanda koyunlarını otlatan çobanlar, köylerdeki meraların karla kaplandığını ve sürülerini sahile indirdiklerini söyledi.
Kent merkezinde Karadeniz Sahil Yolu'nun kenarında denize karşı otlayan koyunlar ilginç görüntüler oluştururken yol kenarındaki alanlarında sabah sporu ve yürüyüş yapan vatandaşlar da alışık olmadıkları bu durum karşısında önce şaşırdı, sonra da koyunlara ilgi gösterdi.

Yem ve ot fiyatlarının pahalılığından şikayet eden çobanlar ise çileli bir iş olsa da hayvancılığın yine de karlı olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri