Kimse ecdadımızı aşağılayamaz

Yönetim Kurulu adına Başkan Dr. Aydın Aydın, Ermeniler'den özür dileyen kampanyaya katılan aydınların bu davranışlarını ancak suçluluk hissedenlere ait bir tavır olarak nitelendirdi.  Aydın şunları söyledi: “Şanlı tarihimizde suçluluk hissedeceğimiz herha

Yönetim Kurulu adına Başkan Dr. Aydın Aydın, Ermeniler'den özür dileyen kampanyaya katılan aydınların bu davranışlarını ancak suçluluk hissedenlere ait bir tavır olarak nitelendirdi.

 

Aydın şunları söyledi: “Şanlı tarihimizde suçluluk hissedeceğimiz herhangi bir davranış yoktur. Gerçeklerle yüzleşmek isteyenler tarihi belgelerden yararlanabilirler. Tarihini gerçekten inkar edenler tarih boyunca bu topraklarda yapılanları ve yakın zamana kadar diplomatlarımızı şehit edenlerin kim olduklarını unutmuşa benziyorlar. Hiç kimsenin ecdadımızı aşağılamaya, suçlu olarak tanımlama ve de onlar adına özür dilemesi haddine değildir.”

 

Nurgül Günaydın

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri