Katil babaya 15 yıl hapis

Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi'nde, Cemal İ. (50), kendilerine ait markette eşi Mutaber (46) ve oğlu Muammer İ. (26) ile tartışmış, sinirlerine hakim olamayınca eşine ve oğluna kurşun yağdırmıştı.Eşine 4, oğluna 6 kurşun sıktıktan sonra o

Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi'nde, Cemal İ. (50), kendilerine ait markette eşi Mutaber (46) ve oğlu Muammer İ. (26) ile tartışmış, sinirlerine hakim olamayınca eşine ve oğluna kurşun yağdırmıştı.

Eşine 4, oğluna 6 kurşun sıktıktan sonra olay yerinden kendisine ait araçla kaçan Cemal İ., kısa bir süre sonra polis tarafından bir akrabasının evinde yakalandı. Suç aletiyle birlikte yakalanan Cemal İ., sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra gün boyunca Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulandı.

Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadesinde, olay sabahı markete gittiğinde öldürdüğü oğlunun hiç sebebini bilmediği bir nedenle kendisine saldırdığını ve yere düşürdüğünü söylediği öğrenilen babanın, "Markete girdiğimde birden bire oğlum bana saldırdı. Boğuştuk, belimde problem olduğu için beni yere düşürdü. Yere düştüğümde tezgahın altındaki silah elime geçti. Bana bu sırada ağır hakaretler etmeye başladı. O andan sonrasını çok fazla hatırlamıyorum. Sadece kaçtığımı biliyorum" dediği öğrenildi. Polise

ifade verdiği sırada sürekli ağladığı ve çok pişman olduğunu söylediği öğrenilen katil zanlısı baba, bu sabah adliyeye çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Cemal İ., tutuklanarak Efirli Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan cinayet zanlısı babanın 26 yıl önce kaçırarak evlendiği eşinin evlilik planları yaptığı arkadaşını dedikodu çıkardığı gerekçesiyle baltayla öldürerek 15 yıl hapis yattığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri