Kadınlar sokak ortasında kavga ettiler

Trabzon’un 1 Nolu Beşirli mahallesinde dört kadın arasında çıkan tartışma karakolda bitti.Olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. N.D (43) ile S.D (33) kafede oturdukları sırada kafenin üst katındaki evin balkonunda oturan F.K (39) ile F.K (48) göz göze

Trabzon’un 1 Nolu Beşirli mahallesinde dört kadın arasında çıkan tartışma karakolda bitti.

Olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. N.D (43) ile S.D (33) kafede oturdukları sırada kafenin üst katındaki evin balkonunda oturan F.K (39) ile F.K (48) göz göze geldiler. Bu sırada kafede oturan kadınlar ile gülüşen kadınlar bir anda birbirlerine “ne bakıyorsun” şeklinde hitap etmeye başladılar.

Bu esnada sinirlenen kadınlar tartışmaya başlayınca olay büyüdü. Kafede oturan N.D ile S.D sokakta buldukları taşlar ile balkonda oturan kadınların ikametine doğru taş atmaya başladılar. İkametinin camlarının kırıldığı gören F.K (48) isimli kadın mutfaktaki kaptığı bıçak ile sokağa inerek kafedeki kadınlara saldırmaya çalıştı.

Kadınların kavgasını görenler araya girerek ayırmak istedi. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri kadınları alarak Gülbaharhatun polis merkezine getirerek olayın neden çıktığını belirlemek için çalışma başlattı.

Polis olay ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri