İnternet ve SMS ile randevu

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özcan Memiş, SMS ve internet üzerinden yapılan kayıtlarla hastaların kuyruklarda sıkıntı yaşamadığını söyledi. İnternet üzerinden ve SMS yoluyla kayıt yöntemiyle birlikte muayene olmak i

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özcan Memiş, SMS ve internet üzerinden yapılan kayıtlarla hastaların kuyruklarda sıkıntı yaşamadığını söyledi.

İnternet üzerinden ve SMS yoluyla kayıt yöntemiyle birlikte muayene olmak isteyen hastaların erkenden hastaneye gelerek kuyrukta bekleme döneminin sona erdiğini kaydeden Dr. Memiş, “Eskiden kayıtlarda uzun kuyruklar oluşuyordu. SMS ve internet kaydı sayesinde hastalarımız vakit kaybetmeden ve kuyruklarda çile çekmeden randevu alarak muayene olmaktadır. Bu hastalara büyük kolaylık sağlamaktadır” dedi.

İnternet ve SMS yoluyla randevu alınabilmesi için kişilerin hastanede kaydı olması gerektiğine işaret eden Başhekim Yardımcısı Dr. Memiş, “Bu yöntemlerle randevu almak isteyen hastalarımızın hastanemizde dosyasının olması gerekmektedir. Eğer dosyası yok ise yapılan başvurular eksik olduğu gerekçesiyle kabul edilmemektedir. Bu yüzden vatandaşlarımızın hastanemizde bir dosyasının olması gerekmektedir” diye konuştu.

İnternet üzerinden randevu sisteminin yaklaşık 4, SMS yoluyla randevunun de yaklaşık 3 aydır devam ettiğini dile getiren Dr. Memiş, şu ana kadar internet üzerinden giriş yapan 765 kişiden 660 kişinin muayene olduğunu, SMS ile giriş yapan 99 kişinin de 67'sinin muayene olduğunu söyledi.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden muayene için 'www.trabzonnumune.gov.tr' adresinden veya Turkcell veya Avea GSM operatörlerinden 757 34 43 telefonu arayarak veya 3443'e SMS göndererek randevu alabiliyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri