İki Bakan Trabzon'a geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Fatma Şahin ile birlikte yarın (Perşembe) Trabzon’da bir dizi programlara katılacak.Bakan Erdoğan Bayraktar ve Fatma Şahin, Perşembe sabahı Trabzon’da olacak. Burada ilk olara

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Fatma Şahin ile birlikte yarın (Perşembe) Trabzon’da bir dizi programlara katılacak.

Bakan Erdoğan Bayraktar ve Fatma Şahin, Perşembe sabahı Trabzon’da olacak. Burada ilk olarak, Trabzon Valiliği ziyaret edilecek, ardından ise sırası ile Trabzon Belediye Başkanlığı, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Trabzon Toplum Merkezi, Çocuk, Sevgi Evleri, Yetiştirme Yurtları, Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezleri ziyaret edilecek.

Trabzon’a hizmet ve yatırım getirmek için büyük gayret gösterdiklerini belirten Bakan Bayraktar, “Bizim derdimiz, halkımızın hayat kalitesini artırmaktır, çocuklarımız daha iyi eğitim alsın, daha sağlıklı okusunlar, daha çok birbirimizi sevelim. Biz de elimizden gelenden daha fazlasını yapıyoruz, bu konuda çok duyarlı davranıyoruz. Samimiyetle ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Halktan dua beklediklerini ifade eden Bakan Bayraktar, “Biz vatandaşımızdan dua bekliyoruz, samimiyetimizi, kardeşlik duygumuzu da daha çok artıracağız. Trabzon’un bir evladı olarak buraya hizmet etmek benim için gurur verici. Sizden birisi olarak Trabzon’a hizmet yapmaya çalışıyorum. Eksiklerimiz olabilir, her şeyi dört dörtlük yaptık demiyoruz, hiçbir şeyi eksik bırakmadık ,böyle bir iddiamız da yok. Eksiklerimizi halkımız söyleyecek, biz de ülkemizin şartları nisbetinde gayret edeceğiz. Gayret konusunda mütevazi değilim, sizin gibi gayretliyim, çalışmayı seven, gayretli olan, halkla beraber ve iç içe olan millete ben bakan oldum tepeden bakan birisi değilim” diye konuştu.

Trabzon’un her tarafında çalışmaların sürdüğünü kaydeden Bakan Bayraktar, “Trabzon’un her tarafında şantiyemiz var, köydeki yollarımız asfaltlama çalışmalarımız sürüyor, bunun yanında su getirmeye, arıtma tesisleri, kanalizasyonlara katkıda bulunuyoruz. Bundan sonra da Trabzon’a yatırımlarımızı da daha da artıracağız” şeklinde konuştu.

Öte yandan Bakan Bayraktar, Kadir Özcan'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı da yayımladı. Bakan Bayraktar mesajında "Türk futboluna uzun yıllar başarı ile hizmet veren, Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından 1461 Trabzon futbol takımı Teknik Direktörü çok değerli hemşehrim Kadir Özcan'ın vefatından derin üzüntü duydum, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine yakınlarının ve Trabzonspor'un camiasının acılarını paylaşır başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri