Gümüşhane'de o projeye başlanıyor

Gümüşhane'de, Gençlik Park Projesi'nin temeli 19 Mayıs'ta atılacak. Projenin uygulanacağı eski Atatürk Stadı alanında incelemede bulunan Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi'ne ek olarak hazırladıkl

Gümüşhane'de, Gençlik Park Projesi'nin temeli 19 Mayıs'ta atılacak.
 
Projenin uygulanacağı eski Atatürk Stadı alanında incelemede bulunan Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi'ne ek olarak hazırladıkları Gençlik Park Projesi'nin, şehrin nefes alabileceği ortam sağlayacağını söyledi.
 
Çimen, temel atma töreninin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yapılacağını belirterek, "Allah'ın izniyle bir yıllık çalışmamızın sonucunda hizmetlerimize tek tek başlıyoruz. Ak vizyonumuza uygun projelerimizin startını ilk olarak Gençlik Parkı Projesi ile veriyoruz. Projeyle şehrimizde yıllardır atıl durumda bulunan eski Atatürk Stadı'nı baştan sona yenileyeceğiz" dedi.
 
Projeye Atatürk Parkı'nın da dahil edildiğini vurgulayan Çimen, "Aynı zamanda bu alanda teleferik kuracağız. Teleferik, Karşıyaka Mahallesi'nde yapılacak tabiat parkına insanlarımızı taşıyabilecek" diye konuştu.
 
Çimen, yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik alanda uygulanacak projede otopark, sosyal, spor ve yeşil alanların yer alacağını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri