Eşinin doğumuna giren doktorlar

Haber61 –Haber Merkezi -  Taksim Polis Merkezine giden 42 yaşındaki F.S, hastanede eşinin doğumuna giren sağlık çalışanlarından şikayetçi olduğu ifade etti. Edinilen bilgiye göre; F.S, karakoldaki ifadesinde eşinin zor ama normal bir doğum yaptığını fakat

Haber61 –Haber Merkezi -  Taksim Polis Merkezine giden 42 yaşındaki F.S, hastanede eşinin doğumuna giren sağlık çalışanlarından şikayetçi olduğu ifade etti. Edinilen bilgiye göre; F.S, karakoldaki ifadesinde eşinin zor ama normal bir doğum yaptığını fakat doğan çocuğunun vücudunun bazı yerlerinde morluklar olduğunu belirtti. F.S, üniversite Mahallesinde bulunan hastanenin doğum servisinde görevli olan ve eşinin doğumuna giren doktorlardan şikayetçi oldu. F.S’nin ifadesinin ardından polis ekipleri hastaneye bilgi verdi. Görevli doktorların savcılık tarafından ifadesi alınacağı öğrenildi.  

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri