Dayanışmanın en güzel örneği

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği sezonun ilk yemeğinde üye ve elemanlarıyla gövde gösterisi yaptı. Aksular Otel'de organize edilen  gecede horon, türkü, şarkı, dans, kolbastı ne ararsan vardı. Dernek solistleri birbirlerine nazire

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği sezonun ilk yemeğinde üye ve elemanlarıyla gövde gösterisi yaptı. Aksular Otel'de organize edilen  gecede horon, türkü, şarkı, dans, kolbastı ne ararsan vardı.

Dernek solistleri birbirlerine nazire yaparcasına seslendirdikleri eserlerle davetlileri büyülerken, Egeli misafirlerin zeybek oyunu göz kamaştırdı.

2008-09 sezonunu bir ay önce görkemli bir organizasyonla açan Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği, sezonun ilk yemeğinde de göz kamaştırdı.

Aksular Otel'de düzenlenen yemeğe başta Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu olmak üzere; Türkiye'nin en büyük fındık ihracatçısı Oltan Gıda İhr.İth. Tic.Ltd.Şti.nin sahibi Kenan Oltan, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, geçtiğimiz yıl DP'den milletvekili adayı olarak öne çıkan Hatice Öztürk, Şehir Kulübü Başkanı Suat Hacısalihoğlu, eski ve yeni yöneticilerin yanı sıra dernek elemanları da katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, 1987 yılında kurulan derneğin 21 yıldır önemli hizmetlere imza attığını kaydederek, o günden bu güne kadar gelen yönetimleri ve başkanlarını tebrik etti. Başkan Canalioğlu, “ Bugün burada bulunan insanlar Trabzon ticaretine ve sosyal yaşantısına renk katan insanlar. Bu yemekte buluşmamız bunun bir göstergesidir” diyerek Başkan Atila Kudun ve yönetimi adına kendilerine birer plaket takdim etti.

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Atila Kudun da yaptığı konuşmada Haziran ayında yapılan seçimden güçlenerek çıktıklarını ve bundan böyle bu gücün devam ettirileceğinin altını çizerek, yeni yönetimini tüm davetlilere tek tek tanıttı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri