Büyükaydın: "Yükümüz çok ağır"

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yeni seçilen Trabzon Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Ticaret Borsası'nı (TTB) ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, siyasi partilerin en önemli ve en büyük sivil toplum örgütleri oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yeni seçilen Trabzon Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Ticaret Borsası'nı (TTB) ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, siyasi partilerin en önemli ve en büyük sivil toplum örgütleri olduklarına dikkat çekerek, “Herkesin demokrasinin kuralları çerçevesinde siyaset yapmasına izin vermek lazım. Toplumun her kesiminin iştiraki siyaseti daha güçlü kılar. Bu da demokrasiyi güçlendirir. Ancak hiçbir kayıt aranmaksızın siyasetin ülke çıkarları için yapılması gerekir” dedi.

Mehmet Cirav, borsanın en büyük iştigal alanını fındığın teşkil ettiğini hatırlattıktan sonra da şunları söyledi:
“Bu hükümetin fındık politikasının başarılı olduğu söylenemez. İyi niyetli yapılmış olunabilir. Ancak uygulama büyük sorunlar yaratmaktadır. TMO gerek alım ve gerekse diğer politikalarında büyük bir tutarsızlık sergilemektedir. Hazineye ciddi kayıplar getiren bu politikaların artık rafa kaldırılması gerekir.”

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Arslantürk'de, kriz ortamında çok dikkatli hareket edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Biz ülkemizin çıkarları için çaba sarf eden herkesi desteklemeyi kendimize görev edindik. Herkesin de bu ortamda çok dikkatli davranması ve sorumluluk taşıması gerekir” dedi.
AKParti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ise, Başbakan Erdoğan'ın Trabzon ile ilgili beklentilerini bildiklerini ve önümüzdeki yerel seçimlerde buna yönelik çalışmalar yapacaklarını belirterek şöyle konuştu:
“Yükümüz ağırdır. Ancak bunun altından kalkabilecek kadromuz var. Trabzon Belediye Başkanlığı için adayımızın belirlenmesini bekliyoruz. Tek başına iktidarı güçlü bir şekilde yaşadığımız bu süreçten Trabzon'un da her bakımdan istifade etmesi lazımdır. Şehre ne katabiliriz, Trabzon'a ne verebiliriz? Bu konuda herkesten fikir ve destek bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri