"Ben olsaydım yapmazdım"

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın,. Trabzon’da yaptığı açıklamada MHP’deki görevden almalar ile ilgili, “Ben partinin iç işleriyle çok ilgilenmiyorum. Onlar benim ilgi alanımın dışında. Bu tür olaylar olduğunda tepki oluşm

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın,. Trabzon’da yaptığı açıklamada MHP’deki görevden almalar ile ilgili, “Ben partinin iç işleriyle çok ilgilenmiyorum. Onlar benim ilgi alanımın dışında. Bu tür olaylar olduğunda tepki oluşmaması mümkün değil. Bunla ilgili tek şey söyleyebilirim. Ben olsaydım yapmazdım” dedi.

MHP’DEKİ GÖREVDEN ALMALAR

Aydın, “Ben partinin iç işleriyle çok ilgilenmiyorum. Onlar benim ilgi alanımın dışında. ‘Koray Aydın operasyonu mu?’ Öyle bir şey olduğunu söylemiyorum, öyle bir durumla karşı karşıya olduğumu da düşünmüyorum. Ben işimi yapmaya devam ediyorum. Gayet zinde ve formdayım. Bu tür olaylar olduğunda tepki oluşmaması mümkün değil. Bunla ilgili tek şey söyleyebilirim. Ben olsaydım yapmazdım. Trabzon’da yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bir takvim yapacağız. Gaza basacağız” şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri