Bayburt’ta eğitim alanında yürütülen çalışmalar, Bayburt Eğitime Destek Platformu (EDEP) tarafından düzenlenen 2026 yılı Ocak Ayı İl Koordinasyon Toplantısı’nda ele alındı. Toplantıda mevcut projeler değerlendirilirken, eğitimin niteliğini artırmaya yönelik öneriler istişare edildi.
Mevcut Projeler Değerlendirildi
Eğitimde sürdürülebilirlik, kurumlar arası koordinasyon ve sahadaki ihtiyaçların belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. Kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesine yönelik görüşler paylaşıldı.
Geniş Katılımlı Toplantı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın başkanlığında öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Bülent Tüfenkci, il ve ilçe milli eğitim müdürleri, kurum amirleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantının, Bayburt’ta eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlaması hedefleniyor.