Bayburt’ta Çayırözü Göleti’nde inceleme: Tarıma katkı artırılacak

DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, Çayırözü köyü muhtarıyla birlikte işletme halindeki gölette incelemelerde bulundu.

Bayburt’ta işletme halinde olan Çayırözü Göleti’nde incelemelerde bulunuldu.

Devlet Su İleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, Çayırözü köyü Muhtarı Hikmet Kızıl ile birlikte gölette inceleme yaparak, muhtarın taleplerini yerinde değerlendirdi.

İncelemelere Bölge Müdür Yardımcısı Ümit Yayla, DSİ Bayburt Şube Müdürü Muhammer Adanur, Barajlar ve HES Şube Müdürü Süleyman Babur, Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü M. Eren Karnap ve Jeoteknik Hizmetler Şube Müdürü Güven Köksal Kutlu da katıldı.

Çayırözü Göleti’nin bölgedeki tarımsal faaliyetlere sağladığı katkının artırılması için taleplerin değerlendirileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri